Államháztartási Belső 
Pénzügyi Ellenőrzési
Módszertani és
Képzési Központ


Nemzeti Adó- és Vámhivatal Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézete
Cím: 1122 Budapest, Hajnóczy utca 7-9.
E-mail: abpe.szervezes@nav.gov.hu
Felnőttképző nyilvántartási szám: B/2021/001155



OKTATÁSI KÖZPONTUNKKAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Oktatási Központunk: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézete épületében, Budapest, XII. ker. Hajnóczy utca 7-9. szám alatt található.


Hajnoczy kivulrol

Oktatás helyszíne: Az intézet épületében lévő III. emeleti, 40 fő befogadására alkalmas oktatótermünk.

III emelet terem

A vizsgák a számítógépekkel felszerelt V. emeleti vizsgatermeinkben kerül megtartásra.

Vizsgaterem 2    Vizsgaterem 1

Megközelítési lehetőségek tömegközlekedéssel:

- Budapest belvárosából 4-es vagy 6-os villamossal illetve az M2-es metróval a Széll Kálmán térig; onnan kb. 400 méter sétával érhető el. (A Sándy Gyula közön áthaladva, a Csaba utcán egyenesen, az első keresztutca balra.)

Kep1

- Vonattal - illetve az M2-es metróval - a Déli pályaudvar felől érkezve kb. 12 perc sétával közelíthető meg. (A Krisztina körútról nyíló harmadik keresztutca balra.)

Kep2

Megközelítési lehetőségek személyautóval:

- A belváros irányából a Margit-hídon át, a Margit körúton, valamint a Széll Kálmán téren keresztül, a Krisztina körúton haladva az első lámpás kereszteződésig. Ott jobbra fordulva a Csaba utcán kb. 100 méter egyenesen, majd első keresztutca balra.

- Dél-Buda vagy Dél-Pest felől az Erzsébet-híd, budai-rakpart útirányon át, az Attila úton és a Krisztina körúton a Déli-pályaudvarig; a jelzőlámpánál az egyenesen haladó jobb oldali sávban maradva a Maros utcán megyünk tovább az első keresztutcáig. Ott jobbra befordulunk a Csaba utcába, és ismét - az első keresztutcánál - jobbra fordulva érkezünk meg a Hajnóczy utcába.

Kep3

Fontos tudnivaló a parkolási lehetőségről: Személyautóval parkolás a környéken díjköteles, az alábbi lehetőségek vannak:
- Mammut Parkoló (https://mammut.hu/parkolas): parkolási díj óránként bruttó 500 Ft.
- Utcai parkolás szabad helytől függően, óránként bruttó 450 Ft.

Egyéb étkezési lehetőségek:
Az oktatási épülettől kb. 200 méterre a Krisztina körút sarkán található egy élelmiszerüzlet, valamint a Maros utcában az élelmiszerbolt mellett pékség és étterem (Marosi kertvendéglő: https://marossorozo.hu/napimenu/) is megtalálható.

Wifi elérhetőség: Az oktatási központ ügyfelek által használt és látogatott területein wifi elérhetőséget biztosítunk; mely a földszinten, az étteremben, 3. emeleti 313-as tanteremben (melynek hatósugara a teremhez vezető folyosó közepéig tart) valamint az 5. emeleten található tantermekben (és azok környékén) használható.

Az eléréséhez szükséges adatok:
Wifi hálózat neve: NAV_Ugyfel
Jelszó: NAV-2021


Az internet használatához el kell fogadni a NAV-wifi felhasználási feltételeit, ami csatlakozáskor automatikusan felugrik.

Wifi eleres 1Wifi eleres 2
A „Belépés” gombra kattintva aktívvá válik a bejelentkezés és kezdő lapként a https://nav.gov.hu webhely lesz látható.

Wifi eleres 3