Államháztartási Belső 
Pénzügyi Ellenőrzési
Módszertani és
Képzési Központ


Nemzeti Adó- és Vámhivatal Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézete
Cím: 1139 Budapest, Teve u. 8-10.
E-mail: abpe.szervezes@nav.gov.hu
Tel.: 06 1 412 7694; Fax: 06 1 412 7617
OKTATÁSI KÖZPONTUNKKAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Oktatási Központunk: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézete (Elnevezés 2010. december 31-ig: Vám- és Pénzügyőri Iskola) épületében, Budapest, X. ker. Harmat u. 202. szám alatt található

budapest_1


Oktatás helyszíne: Az iskola épületében lévő II. emeleti, 50 fő befogadására alkalmas oktatótermünkben tartjuk….

budapest_2


….míg a vizsgákat a számítógépekkel felszerelt vizsgatermeinkben bonyolítjuk. Oktató- és vizsgatermeinkben található oktatási eszközök, és informatikai berendezések beszerzése „Az államháztartási belső pénzügyi ellenőrzési (ÁBPE) rendszere és az ellenőrzési mechanizmusok fejlesztése” című 2005/17/520.03.01. számú Átmeneti Támogatás projekt támogatása alapján került megvalósításra. A projektet az Európai Unió társfinanszírozta.

budapest_3


Megközelítési lehetőségek tömegközlekedéssel: -Budapest belvárosától, a Deák Ferenc téren a 3-as metróval annak végállomásáig a Kőbánya-Kispestig, majd onnan a
• 85-ös autóbusszal 4 megálló, vagy a
• 85E jelzésű autóbusszal 2 megálló, a Mélytó utcáig

-Deák Ferenc tértől felszíni közlekedéssel, a 9-es busszal a végállomásig (Kőbánya alsó vasútállomás) majd onnan a 185-ös autóbusszal 7 megálló a Sibrik Miklós útig.

-Az Őrs vezér tere irányából pedig a 85-ös autóbusszal a Tavas utcáig


Megközelítési lehetőség személyautóval: Deák Ferenc tértől kb. 20 perc alatt (11 km) az iskola megközelíthető. Elindulva a Károly körúton, Dohány u., Rákóczi út, Baross tér, Kerepesi út, Hungária körút, Könyves Kálmán körút, Kőbányai út, Kápolna u., Óhegy u., Száraz u., Kada u. útvonalon juthat el a Harmat utcáig.

Fontos tudnivaló a parkolási lehetőségről: Személyautóval parkolni díjmentesen az iskola épületével szemben kialakított, murvás parkolóban lehet.

budapest_4

Étkezési lehetőség:
Étkezni előzetes rendelés és az adott napon 09:00 óráig történő igény leadás és fizetés esetén az iskola alagsori éttermében lehet, ahol két fajta („A” és „B”) menü közül lehet választani. A menü ára 710 Ft.

budapest_5

Egyéb étkezési lehetőségek: Az iskola épületétől kb. 200 méterre található egy élelmiszerüzlet, kínai gyorsétterem, gyros és melegszendvics vásárlási lehetőség, valamint egy Fornettis árusítóhely további hideg-meleg szendvics választékkal és üdítőkkel.