Államháztartási Belső 
Pénzügyi Ellenőrzési
Módszertani és
Képzési Központ


Nemzeti Adó- és Vámhivatal Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézete
Cím: 1122 Budapest, Hajnóczy utca 7-9.
E-mail: abpe.szervezes@nav.gov.hu
Felnőttképző nyilvántartási szám: B/2021/001155



OKTATÁSI KÖZPONTUNKKAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Oktatási Központunk: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Hajdú-Bihar Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága (Elnevezés 2010. december 31-ig: VP Észak-alföldi Regionális Parancsnoksága), a Debrecen, Hatvan u. 45. szám alatti épületében található.

debrecen_1

Oktatás helyszíne: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatóság épületének V. emeletén lévő oktatási eszközökkel felszerelt, 34 fő befogadására alkalmas oktatótermében.

debrecen_2

Megközelítési lehetőségek tömegközlekedéssel és gyalogosan: - A debreceni MÁV pályaudvarról az 1. villamossal, a Kossuth téri megállóig, majd további 3-4 perc séta a Hatvan utcán.
- Az épület gyalogosan is megközelíthető Debrecen belvárosán keresztül, kb. 20 perces kellemes sétával, a villamos nyomvonalát követve.

debrecen_3


Megközelítési lehetőségek tömegközlekedéssel: A debreceni VOLÁN Pályaudvartól gyalogosan a Nyugati utcán keresztül a Hatvan utcáig kb. 10 perc sétával.

Megközelítési lehetőség személyautóval:

• 4. sz. főút –Szolnok irányából:

Beérve Debrecenbe az 1. forgalmi lámpánál egyenesen. A Ford szalont elhagyva a 2. lámpánál balra a 2 sávos útra. Egyenesen tovább a 3. forgalmi lámpa után (balra MOL kút) jobbra kell fordulni a Hatvan utcára, ahol Kb. 150-200 m-re jobbra található az Igazgatóság épülete

• 4. sz. főút - Nyíregyháza irányából: Beérve Debrecenbe a 2 sávos úton (Kassai út) egyenesen haladva az ESSO kút után balra Budapest-Szolnok jobbra M3 útkereszteződésig. Az útkereszteződésben egyenesen kell továbbhaladni a Csapó utcára. Csapó utcán végig az 1. lámpás útkereszteződésig, ahol jobbra. A 2 sávos úton haladva a villamos sínek keresztezését követően a 2. lámpánál balra. Ezen az úton haladva az út végén jobbra kanyarodva található a Hatvan utca. Kb 2-300 méterre jobb oldalon található az Igazgatóság épülete.

• 47. sz. főút irányából: Beérve Debrecenbe a 2 sávos úton kell haladni egészen a belvárosig. A villamos sínek keresztezését követően a 2. lámpánál balra. Ezen az úton (kb. 200 m) haladva az út végén jobbra kanyarodva található a Hatvan utca. Kb 2-300 méterre jobb oldalon található az Igazgatóság épülete.