Államháztartási Belső 
Pénzügyi Ellenőrzési
Módszertani és
Képzési Központ


Nemzeti Adó- és Vámhivatal Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézete
Cím: 1122 Budapest, Hajnóczy utca 7-9.
E-mail: abpe.szervezes@nav.gov.hu
Felnőttképző nyilvántartási szám: B/2021/001155



 

OKTATÁSI KÖZPONTUNKKAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Oktatási Központunk: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága (Elnevezés 2010. december 31-ig: VP Észak-magyarországi Regionális Parancsnokság felügyelete alá tartozó, VPH Miskolc) épületében Miskolc, Kandia u. 12-14. B. ép. szám alatt található.

miskolc_1

Oktatás helyszíne: A Nemzeti Adó- és Vámhivatal épületének alagsorában kialakításra került, 32 fő befogadásra alkalmas oktatóterem.

miskolc_5

Megközelítési lehetőségek tömegközlekedéssel:

• a miskolci MÁV pályaudvarról az 1-es vagy 2-es villamossal a Szinva Park megállóig, majd a Centrum áruház melletti Szentpáli utcán a Miskolc Pláza felé sétálva kb. 5-10 perc.

Az épület gyalogosan is megközelíthető a MÁV pályaudvarról, kb. 20-30 perces sétával, a villamos nyomvonalát követve a Centrum áruházig, utána a Szentpáli utcán a Miskolc Pláza felé még kb. 5-10 perc.

Megközelítési lehetőségek tömegközlekedéssel:
• a miskolci VOLÁN pályaudvartól gyalogosan a Miskolc Pláza mellett a Szentpáli utcáig kb. 10 perc sétával. (Búza téri McDonald’s mögött lévő parkolóház mögött található az épület) 

Megközelítési lehetőség személyautóval:
Budapest felől végig az M30-as autópályán. Nem kell letérni az autópályáról, hanem tovább kell menni a 3-as főút felé (Hidasnémeti, Sátoraljaújhely). Az autópálya végén Miskolc felé kell fordulni és a négysávos úton be kell jönni Miskolc belvárosába a Búza térig. A Búza téren jobbra kell fordulni Bánréve, Kazincbarcika irányába (26-os út), majd a balra található OMV kútnál rögtön balra kell fordulni. Át kell menni az útkereszteződésen, majd a következő kereszteződésben balra fordulni. A következő kereszteződésben ismét balra (Főposta), és ez az utca a Horváth Lajos. Az Igazgatóság az utca végén balra találhat
ó.

miskolc_3

Sátoraljaújhely felől a Búza térig egyenesen. A Búza téren jobbra kell fordulni Bánréve, Kazincbarcika irányába (26-os út), majd a balra található OMV kútnál rögtön balra kell fordulni. Át kell menni az útkereszteződésen, majd a következő kereszteződésben balra fordulni. A következő kereszteződésben ismét balra (Főposta), és ez az utca a Horváth Lajos. A hivatal az utca végén balra található.

Kazincbarcika, Bánréve felől be kell jönni a 26-os úton a Búza térig, majd a Miskolc Plázánál jobbra kell fordulni. Át kell menni az útkereszteződésen, majd a következő kereszteződésben balra fordulni. A következő kereszteződésben ismét balra (Főposta), és ez az utca a Horváth Lajos. A hivatal az utca végén balra található.

Fontos tudnivaló a parkolási lehetőségről: A hivatal parkolási díj alól mentes parkolóhelyet nem tud az oktatáson résztvevők részére biztosítani. Az épület előtt fizetős parkoló található, fizetés előre történik, parkolóautomatából 8.00-18.00 között. A Miskolc Pláza épületében fizetős parkoló van, ahol az első óra parkolás ingyenes, a további parkolás félóránként 120,- Ft, jegyvesztés esetén 2000,- Ft. Fizetés utólag, a kasszánál történik.

miskolc_4

Étkezési lehetőség: Étkezni a hivatal mellett található Miskolc Plázában lehet (pl.: kínai, Mc.Donald’s, magyaros ételek)