Államháztartási Belső 
Pénzügyi Ellenőrzési
Módszertani és
Képzési Központ


Nemzeti Adó- és Vámhivatal Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézete
Cím: 1122 Budapest, Hajnóczy utca 7-9.
E-mail: abpe.szervezes@nav.gov.hu
Felnőttképző nyilvántartási szám: B/2021/001155



 

OKTATÁSI KÖZPONTUNKKAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

 

Oktatási Központunk: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Baranya Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága (Elnevezés 2010. december 31-ig: VP Dél-dunántúli Regionális Parancsnoksága) épületében, Pécs, Munkácsy Mihály u. 6. szám alatt található.

pecs_1


A képzés az Igazgatóság épületének I. emeleti, 50 fő befogadására alkalmas oktató termében, míg a vizsgák az alagsorban kialakított teremben folynak.


pecs_2

pecs_3

Megközelítési lehetőségek: A képzés helyszíne a pályaudvarról helyi járatos buszokkal csak körülményesen érhető el, ezért taxi igénybevételét javasoljuk. Az oktatási helyszín gyalogosan 15-20 perces sétával érhető el az alábbi útvonalon.

A pécsi VOLÁN autóbusz végállomásától gyalogosan, az ÁRKÁD üzletközponton keresztül kb. 5-10 perc séta.


Megközelítési lehetőségek személyautóval:

Szigetvár irányából: A városon átvezető 6-os számú főúton egyenesen az ÁRKÁD üzletközpontig, majd egyenesen a Felsőmalom u., és balra (szűk utcán bekanyarodva) a Munkácsy M. u. útvonalon az Igazgatóság épületéig.

Dombóvár, Sásd, Szekszárd irányából: A városon átvezető 6-os számú főúton egyenesen, majd jobbra a Felsőmalom u., és balra (szűk utcán bekanyarodva) a Munkácsy M. u. útvonalon az Igazgatóság épületéig.

pecs_4



pecs_5

 

Étkezési lehetőségek: Hideg és melegkonyhai ételeket, az alábbi térképen jelzett helyeken lehet fogyasztani.